• Op werkdagen voor 16:00u
    besteld, vandaag verzonden

  • Veilig betalen

  • buy big buy cheap!

    Bepaal je eigen korting!
  • Gratis verzending
    Belgie € 1,95

  • Binnen 12 uur antwoord

NIEUW JAAR = NIEUWE GOEDKOPE ZONNEBRILLEN

De dagen worden langzaam weer langer, we zijn met z'n allen de kerstdagen weer doorgekomen en we hebben allemaal weer vuurwerk de lucht ingejaagd met oud & nieuw. Dat betekent een nieuw jaar! Nog even lekker skiën of snowboarden, snel even Carnaval vieren en dan is het alweer bijna lente. En lente betekent zon en zon betekent ZONNEBRILLEN..! Natuurlijk hebben wij in de tussentijd niet stilgezeten. Zo hebben we voor jou weer nieuwe goedkope zonnebrillen aan onze collectie toegevoegd.

Wat denk je van de nieuwe ronde zonnebrillen zoals de 'Rondje rond de kerk' een nieuwe goedkope ronde zonnebril met een licht montuur.
Het montuur is iets kleiner dan een normale zonnebril en heeft mooie accenten op de neus.

Daarnaast hebben we een nieuwe toplijn in ons assortiment. Deze nieuwe polarized zonnebrillen met houten pootjes en een mat montuur vind je terug in de 'Polarized WayHout-serie'.
De houten pootjes zijn met de hand gepolijst. Ook deze gepolariseerde zonnebrillen zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Ook dit jaar krijg je bij je aankoop altijd gratis verzending. Verder blijft onze kortingsstaffel werken. Hoe meer goedkope zonnebrillen jij bestelt: Hoe goedkoper ze worden! Je vindt de kortingsstaffel op de frontpage!

Wij gaan snel verder met het aanvullen van de website en hopen je ook dit jaar weer mooie goedkope zonnebrillen naar je toe te zenden!

Succes met het vinden van jouw nieuwe lievelingszonnebril(len)!

Bekijk ook eens deze zonnebrillen Bekijk alle zonnebrillen

Blog Related Comments

Leave your comment

Your Name:

Your Comment:
Note: HTML is not translated!

Enter the code in the box below:


Polariserende Zonnebrillen