• Op werkdagen voor 16:00u
    besteld, vandaag verzonden

  • Veilig betalen

  • buy big buy cheap!

    Bepaal je eigen korting!
  • Gratis verzending
    Belgie € 1,95

  • Binnen 12 uur antwoord

Waar ligt je zonnebril? Ben jij klaar voor de zomer van 2018?

Vandaag was het niet zo’n lekker weer. Veel wind, een spatje regen en weinig zon. Helaas verkopen we geen paraplu’s. Wij zijn positieve mensen en houden van het zonnetje. Vlak na oud en nieuw, als we al het vuurwerk van de straat geveegd hebben, begint het al te kriebelen. Vanaf dat moment worden de dagen echt langer en dat betekent langzaamaan dat we niet meer in het donker naar huis hoeven te rijden na een dagje hard werken. Bijna tijd voor trendy zonnebrillen!

We hebben standaard een zonnebril in onze auto liggen. Maar verder vragen we ons af: Waar liggen al onze andere zonnebrillen? (behalve in het magazijn dan, maar daar mogen we helaas niet aankomen). Ga jij dit jaar nog skiën of ben je ook in afwachting van de eerste echte zonnestralen? Wij vragen ons af: Waar liggen jouw zonnebrillen? Heb je nog ergens goedkope Wayfarer zonnebrillen liggen? Of ben je meer het type van goedkope pilotenbrillen?

Ben je je goedkope zonnebrillen kwijt of vergeten waar je mooie pareltjes hebt neergelegd? Hebben ze het laatste festival niet overleefd? Wij hebben er natuurlijk meer dan voldoende op voorraad, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken als de eerste zonnestralen je weer die echte zomerse kriebels gaan geven!

Bekijk ook eens deze zonnebrillen Bekijk alle zonnebrillen
Wayfarer Hout Blue

Wayfarer Hout Blue

€15,00 Meer

Polariserende Zonnebrillen